|
Tarnów 2010! |
| Autor |
Wiadomość |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 21:47 Tarnów 2010!
|
|
|
2 maja jeżdzimy w Tarnowie i padł pomysł nie mój chyba Andrzeja aby majówke spedzic w Krakowie.
Ja planuje wyjechac w piatek po poludniu i zakwaterować sie w Krakowie,sobota na zwiedzanie i takie tam w niedziele ciag dalszy zwiedzania i wyjazd do Tarnowa,wieczorem w palnik po wygranym meczu w poniedziałek po dojsciu do siebie powrót do domku!
Na ten wyjazd zabieram moje Kochanie a co raz moze byc normalnie
To co psiaki moze raz zabierzemy te nasze połówki
Pisze sie ktos na to? |
_________________ Antalos browaros:)
 |
|
|
|
 |
Sytko
Moderator

Dołączył: 06 Maj 2004 Posty: 629 Skąd: Gorzów -> Wrocław Wiek: 26
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 22:05
|
|
|
Ja bym chcial, tylko ze moja połówka chce jechać w góry... :/ to będzie ciężki sezon |
|
|
|
 |
gludu
Moderator

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 23:04
|
|
|
Ja akurat mam 2 komunie, ale gdy meczyk bedzie wieczorem to postaram sie dotrzec na stadionik ze swoja slubna
ps . jak kazdy by zabral swoja polowke to ladych pare litrow moze wyjsc |
_________________ http://www.gorzow.mm.pl/~redpaluch/STAL.mp3
 |
|
|
|
 |
Diabeł
Moderator

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 14:46
|
|
|
Prowadze negocjacje ,he he,jest duża szansa na wyjazd |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 19:37
|
|
|
| 2 maja będę z Rodzinką (i Szogunem, teściem swoim) w Krakowie. Jak mi się uda ich namówić, to zamiast do Gorzowa pojedziemy z Krakowa na Tarnów (zamiast do domu). Dam znać ... |
_________________ STAL GORZóW - YOU WILL NEVER DRINK ALONE ! |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 18:55
|
|
|
POWTARZAM DRUKOWANYM DRUKIEM
Od dnia 27.04.2010 (wtorek) do dnia 02.05.2010 (niedziela) Królewskie miasto Kraków będzie miało zaszczyt gościć mnie wraz z ekipą towarzyszącą na swojej ziemi, tej ziemi.
Po zwiedzaniu Wawelu, Barbakanu, Wieliczek i innych Sukiennic z ogromną chęcią wychiliłbym browara na krakowskim rynku z przedstawicielami forum, tego forum....
Zabierajcie dupy, żony i kochanki i kto może niech wali na południe (nie mylić z waleniem w południe) .
zaj...... byłoby obalić kilka beczek na krakowskim rynku, potem ruszyć na Tarnów.....
Majówka, obudźcie się ! |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 20:12
|
|
|
| Full napisał/a: |
zaj...... byłoby obalić kilka beczek na krakowskim rynku, potem ruszyć na Tarnów.....
| A w Tarnowie na ziemi tej ziemi bede czekal ja |
_________________ Exstra - Staleczka Gorzów 2010 r.
 |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 21:24
|
|
|
| Full napisał/a: | zaj...... byłoby obalić kilka beczek na krakowskim rynku, potem ruszyć na Tarnów.....
Majówka, obudźcie się ! |
No zaj...... zaj......,ale z przykroscia musze poinformowac że na majówce Krakowa zwiedzać nie bede życie, a co do meczu w Tarnowie to jeszcze nie wiem?
Jakos w tym roku wszystko mi sie pierdoli i cieżko cos zaplanować |
_________________ Antalos browaros:)
 |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 00:26
|
|
|
| Antal napisał/a: | Jakos w tym roku wszystko mi sie pierdoli i cieżko cos zaplanować |
Świete słowa - wszystko się pierdoli
Na majówkę do Krakowa nie może pojechać mój teść rodzony i będę tam sam z trzema babami. Szanse obrania kierunku Kraków -> Tarnów zmalały z z 2/5 do 1/3 . k.... mać, jak to Max w "Sexmisji" mówił... |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 07:48
|
|
|
| Full napisał/a: | | Szanse obrania kierunku Kraków -> Tarnów zmalały z z 2/5 do 1/3 . k.... mać, jak to Max w "Sexmisji" mówił... | I oto tym sposobem bede chyba sam z naszego forum |
_________________ Exstra - Staleczka Gorzów 2010 r.
 |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 22:39
|
|
|
Jadą w tym Lonigo? Nie wiem czy wyruszać na Tarnów |
|
 |
DZiQ
Administrator TYLKO GORZÓW !

|
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 11:47
|
|
|
| DZiQ napisał/a: | | Z tym że w Tarnowie pogoda niezbyt ... |
Od tygodnia siedziałem w Krakowie (do stadionu Unii Tarnów zaledwie 85 km). Cały tydzień zaj...... słoneczko, a w sobotę jak jebnęło deszczem... lało i lało. W niedzielę Kraków przemoczony po nocnych ulewach, do 10:00 ciągle padało. Chciałem swoje trucizny odprawić na Barbakan lub jakieś zakupy sam ruszając na żużel do Tarnowa, ale gdy o 10:30 ciągle padało odpaliłem grata i pędem do Gorzowa.
Jakież było moje zdziwienie, gdy na TVP Sport zobaczyłem, że jeżdżą (a raczej się ślizgają, przynajmniej na początku).
Meczyk na styku i po raz kolejny o końcowym wyniku decydują nasze dwie petardy. Nie rozumiem, kto cokolwiek widzi pozytywnego w jeździe Gapińskiego - totalna rozpacz, brak ambicji i moim zdaniem won ze składu ! A za Ruud'a wstawić wychowanka Zbigniewa S. - mniej bojaźliwie raczej nie pojedzie. Coś się rusza na juniorce (mimo zaledwie jednego zdobytego punktu), ale dzięki transferowi Pawlickiego będzie dobrze w przyszłości. Zmarzliki i Cyrany przydadzą się jeszcze... do czyszczenia motorów w parkingu
Dobra, dość marudzenia - mamy fotel lidera i na długo się z nim nie rozstaniemy. Za tydzień lejemy Czewę, potem w leśnym szańcu (zwanym przez delili "twierdzą"') obijemy mysie ryjki
AVE STAL FOREVER AND EVER ! |
|
|
|
 |
|
|