|
Karnety 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 10:41 Karnety 2010
|
|
|
No i jak kupujemy?
Ja osobiście nie. Wczoraj z Szogunem pijąc Tequilę zgodnie doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu. Aspekt finansowy żaden, taniej wychodzi kupując bilety.
No i największy wkurw - Nicki Banditos - gościa nie lubię, nigdy nie lubiałem i nigdy nie polubię, choćby trzaskał komplety. Jakoś nie wyobrażam siebie bijącego brawa dla tego buraka.
A może już pora, żeby Władek dał już sobie spokój z żużelkiem? |
_________________ STAL GORZóW - YOU WILL NEVER DRINK ALONE ! |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 10:55
|
|
|
| Full napisał/a: | | A może już pora, żeby Władek dał już sobie spokój z żużelkiem? |
To nie powinno byc jako pytanie, tylko stwierdzenie!
Juz jakis czas temu tak pomyslalem, bo rozpierdala nam Staleczke w pizdziec!
Moze niech zostanie i zajmie sie finansami a sklad, jego wizje i sciaganiem zawodnikow zajmie sie trener/menager?!
Jesli nie, Wladek OUT!! Bo medali sie nie kupuje... |
|
 |
Marspeed
Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 13:42
|
|
|
| masters_ napisał/a: | | Jesli nie, Wladek OUT!! Bo medali sie nie kupuje... |
I kto na jego miejsce? Masters?
Jak slysze za przeproszeniem takie pieprzenie to mi sie noz w kieszeni otwiera.
Full z calym szacunkiem... ale czy nam sie czasami w dupach nie poprzewracalo?
Wiem ze pamiec czlowieka jest ulotna ale to nie bylo az tak dawno gdy w skladzie jechal Flis, Hucko Lukaszewski i jezdzilo sie na mecze do Rawicza a na slaskiej siedzialo sie na kocu na drugim luku. Teraz mamy najwiekszy budzet w lidze i krecimy nosem na wielokrotnego mistrza swiata... nosz kuzwa.
Marek szanuje Twoja opinie o Nikim, ja tez go nie kocham ale wiem ze jest on w tej chwili kluczem do medalu dla mojego klubu i godze sie z tym. Kompromis
Masters byc moze sie tak stanie ze Komar odejdzie, bo zapowiadal juz to od jakiegos czasu. Nie widze w tym smutnym jak pizda miescie nikogo kto moglby byc prezesem i jest prawdopodobne ze za 2 lata zamiast Pedersena bedzie Brzozowski, zamiast Golloba Pacholak, Zagara Hlib i zapanuje szczesliwosc, przynajmniej dla Ciebie jak mniemam.
Co do karnetow bo troche sie rozpisalem nie na temat
Ja zakupuje karnecik z tym ze wciaz zastanawiam sie czy na wieszak czy na dole. Po 2 latach wiszenia troche stesknilem sie za bliskoscia motocykli jaka daja trybuny dolne. Poza tym atmosfera na dole jest duzo lepsza, nikt nie mowi 'siadaj k....'
Ale jestem otwarty na propozycje innych, jak Wy to widzicie?
Pozdro |
_________________ Ekstraliga 2008 |
| Ostatnio zmieniony przez Marspeed Nie Lis 29, 2009 13:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DZiQ
Administrator TYLKO GORZÓW !

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 14:12
|
|
|
| Marspeed napisał/a: | | Ja zakupuje karnecik z tym ze wciaz zastanawiam sie czy na wieszak czy na dole. Po 2 latach wiszenia troche stesknilem sie za bliskoscia motocykli jaka daja trybuny dolne. |
Only dolna trybuna
Nie ma to jak bliskość leśników znajomych Dżozefa hahahah
| Marspeed napisał/a: | Poza tym atmosfera na dole jest duzo lepsza, nikt nie mowi 'siadaj k....' |
To się "k...." zdziwisz hahaha zwłaszcza na meczach kiedy dużo stojących jest
Ja tam się nie ruszam ... fakt super widok jest z góry ale już się przywiązałem do swojej miejscówy na dole ... będzie już ponad 25 lat w tym samym miejscu ... starych drzew się nie przesadza |
_________________ FreeBSD - The Power To Serve !
http://www.freebsd.org/ |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 20:18
|
|
|
Ja kupuje karnet bo w domu to i tak nie wysiedze planuje to samo miejsce co w tym roku,ale tak jak Marspeed otwarty jestem na propozycje!
Tylko jest jedno małe ale pierszeństwo maja karnetowcy to jak bedziemy chcieli zmienic miejsce to juz moze fajnych brakować choc nam jakos z ta wysoka sie udało? | Full napisał/a: | | Ja osobiście nie. Wczoraj z Szogunem pijąc Tequilę |
Marek a sprawdzaliscie czy czasem nie z polmosu ZG |
_________________ Antalos browaros:)
 |
|
|
|
 |
Diabeł
Moderator

|
|
|
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 17:53
|
|
|
jeśli Marspeed i Full rezygnujecie , to z chęcią zajme wasze miejsca.
musze kupić 4 miejscówki, więc jeśli ktoś jeszcze rezygnuje z karnetu w pierwszym rzędzie to dawać znać. |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 19:46
|
|
|
| Full napisał/a: | | No i największy wkurw - Nicki Banditos - gościa nie lubię, nigdy nie lubiałem i nigdy nie polubię, choćby trzaskał komplety. | Full ja chodzę dla Stali Gorzów, a Nicki jest jednym z grajków, który pozwoli nam odebrać koronę jak nie Polski to na pewno naszego sztucznego województwa. | masters_ napisał/a: | | Jesli nie, Wladek OUT!! Bo medali sie nie kupuje... | Masters Ty chyba jesteś kibicem Barcy. Dlaczego nie jesteś konsekwentny. Medali się nie kupuje ......... | Full napisał/a: | Jakoś nie wyobrażam siebie bijącego brawa dla tego buraka.
| Jak będzie jeździł tak parą jak w memoriale to ja już mu dzisiaj bije brawo. | Marspeed napisał/a: | | za 2 lata zamiast Pedersena bedzie Brzozowski, zamiast Golloba Pacholak, Zagara Hlib i zapanuje szczesliwosc, przynajmniej dla Ciebie jak mniemam. | I na pewno wszyscy pojadą zobaczyć nasze zwycięstwo w Zielonce 65 - 25. | Marspeed napisał/a: | Ja zakupuje karnecik z tym ze wciaz zastanawiam sie czy na wieszak czy na dole. Po 2 latach wiszenia troche stesknilem sie za bliskoscia motocykli jaka daja trybuny dolne. Poza tym atmosfera na dole jest duzo lepsza, nikt nie mowi 'siadaj k....' | Karnecik również kupuję. Jestem za pozostaniem na starym miejscu. Od bliskości, która mi się bardzo podobała na dole, wolę widoczność z wieszaka, szczególnie ten pierwszy łuk. Atmosfera na dole właśnie spowodowała moją ucieczkę na górę, tzn. totalny jej brak. Do momentu przebudowy stadionu na dole mieliśmy atmosferę, siedziała tam stara gwardia, po przebudowie ludzie się rozeszli po stadionie i co mecz widziałem kolejnych nowych "wiernych" którzy jedynie wyzywali naszych riderów. Być może dziś jest już OK, ale chyba nie chcę ryzykować , wolę słuchać marudzenia Józka
ps. Również jestem otwarty na propozycje |
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 11:53
|
|
|
| Andrzej napisał/a: | | Masters Ty chyba jesteś kibicem Barcy. Dlaczego nie jesteś konsekwentny. Medali się nie kupuje |
Na chwilke wpadlem, wiec duzo nie zdaze napisac, ale chcesz o tym porozmawiac??
Podaj, jakich nielubianych przez kibicow, pilkarzy, kupila Barcelona??
Po drugie, polowa skladu to wychowankowie, wlacznie z Messim!!
Zakupy w tym klubie robi sie z glowa...no chyba, ze pomylilo Ci sie z Realem?! |
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 14:39
|
|
|
| masters_ napisał/a: | | chcesz o tym porozmawiac?? | Oczywiście tylko przenieśmy dyskusję do odpowiedniego wątku. |
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 21:50
|
|
|
| Ja sie wybieram w piatek do Askany po karnecik i kupuje na to miejsce co w tym sezonie! |
 |
|
|
|
 |
Diabeł
Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 23:07
|
|
|
| Antal napisał/a: | | Ja sie wybieram w piatek do Askany po karnecik i kupuje na to miejsce co w tym sezonie! |
Po drodze zajedź do St.Dworku ,pojedziemy razem,też zostaje na swoim miejscu.(zebys miał od kogo długopis pożyczać ) |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 21:24
|
|
|
Karnet zakupiny
Dzieki Falubazy z SD |
 |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 23:36
|
|
|
| Jestem wkur............ Nowy (stary) dyrektor to dupa nie dyrektor. Dla mnie kibic przychodzący po wymianę karnetu powinien być zachęcany do zakupu nowych gadżetów itp,a okazuje się, że stary kibic który chce przedłużyć karnet i dodatkowo wykupić np. nowe miejsce musi fatygować się do askany jeszcze raz i liczyć na to, że pustego miejsca nikt nie wykupił. Panie Dyrektorzu Zmora, czy tak trudno pomyśleć o kibicach? Kiedy Pan ostatni chciał kupić bilet, kiedy ostatni raz stał Pan w kolejce po karnet. Czy kibic który chce przedłużyć swój stary karnet i kupić nowy karnet na puste miejsce musi 2 razy jechać do Askany? Do momentu gdy nie zostaniecie kibicami Stali nie zrozumiecie problemów kibiców!!! Specjaliści od marketingu się k.... znaleźli. |
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 20:54
|
|
|
organizacja sprzedaży karnetów, totalna chujnia...
to nie tak mialo być... wstyd
w poniedziałek do kolejki marsz... żal jak... |
|
|
|
 |
DZiQ
Administrator TYLKO GORZÓW !

|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 21:16
|
|
|
To nie wina starego/nowego dyrektora a przynajmniej nie z Jego winy ....
Przypadek o którym wspomina Andrew nie jest odosobniony ... gość przede mną też usłyszał to samo czyli ... przyjdź w poniedziałek .... ale to i tak jest nic .... chwile sobie pogadałem z tymi sprzedającymi .... co się okazuje ... nie ma żadnego rejestru kto gdzie siedział w tym sezonie i stąd wymagają od Ciebie starego karnetu .... w takim wypadku ja się pytam ... CO TO k.... ZA SYSTEM JEST i KTO GO WDROŻYŁ Stąd problem sprzedania karnetów na inne miejsca bo nie wiedzą czy ktoś ich nie będzie chciał przedłużyć ROTFL.
Odpowiedzialnego już nie ma w klubie ale żenuła i syf jest dalej ....
Inna sprawa to pomieszczenie w którym odbywa się sprzedaż ... to chyba jakiś żart.
3 osoby jak tam wejdą to już jest tłok ... oczywiście nie osoby postury Dżozefa
Kejlum jako sponsor powinien na czas sprzedaży udostępnić coś większego ...
Albo mi się wydaje albo sprzedaż w zeszłym roku szła sprawniej. |
_________________ FreeBSD - The Power To Serve !
http://www.freebsd.org/ |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 19:53
|
|
|
| Amator1 napisał/a: | | w poniedziałek do kolejki marsz... |
I co psiaki załatwiliscie?
PS.kto sie wybiera w piatek do Askany? |
 |
| Ostatnio zmieniony przez Antal Pon Gru 07, 2009 19:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 20:16
|
|
|
załatwione... zakupione
przy okazji się dowiedziałem czego mi Diabeł życzy... kutasi łeb |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 20:27
|
|
|
| DZiQ napisał/a: | Inna sprawa to pomieszczenie w którym odbywa się sprzedaż ... to chyba jakiś żart.
3 osoby jak tam wejdą to już jest tłok ... oczywiście nie osoby postury Dżozefa
Kejlum jako sponsor powinien na czas sprzedaży udostępnić coś większego ... | Dziqu tylko po co? Przecież kolejki (5 osób) po dwóch dniach znikną. |
|
 |
Diabeł
Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 20:42
|
|
|
Józek ,dzieki za piatkową ,,umowę'' ,wszystko załatwione tak,,jak uzgodnilismy
Skończy się lament gościa z drugiego rzędu !
Ja się wybieram do Askany. |
|
|
|
 |
|
|