|
DMŚJ - Finał - Gorzów 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Heavyman
Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 22:06 DMŚJ - Finał - Gorzów 2009
|
|
|
Pomyślałem że najwyższy czas aby założyć ten wątek. W sobotę duże wydarzenie na naszym torze, jesteśmy faworytami i miejmy nadzieję że złoto pozostanie w Gorzowie.
Szkoda że w kadrze nie ma naszego reprezentanta. Po cichu liczyłem że Zmarzlik z tytułu własnego toru wskoczy w ostatniej chwili do składu, ale niestety trener podjął inną decyzję.
Na gorzow24.pl zapis konferencji prasowej przed finałem:
http://www.gorzow24.pl/sp...w-gorzowie.html
Wychodzi na to że będzie komplecik na stadionie. Bilety tanie jak barszcz. Według mnie zarząd bardzo sprytnie podszedł do organizacji, znajdując sponsora i obniżając ceny biletów. Jest to też bardzo fair względem kibiców. Miejmy nadzieję że w przypadku organizacji międzynarodowej imprezy seniorskiej będzie podobnie.
Jako ciekawostkę polecam drugą część wypowiedzi prezesa, w której opowiada o niewypalonych próbach organizacji przez niektóre miasta imprez międzynarodowych , takich jak na przykład GP Challenge, gdzie trybuny niestety świeciły pustakami |
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 23:05
|
|
|
| Heavyman napisał/a: | | Jako ciekawostkę polecam drugą część wypowiedzi prezesa, w której opowiada o niewypalonych próbach organizacji przez niektóre miasta imprez międzynarodowych , takich jak na przykład GP Challenge, gdzie trybuny niestety świeciły pustakami |
Ja chce dodać tylko ze aby wyjść do kibla nie trzeba bedzie zostawiac komórki porzadkowemu,ochroniarzowi!jak bylo na GP Challelge...bedzie normalnie |
_________________ Antalos browaros:)
 |
| Ostatnio zmieniony przez Antal Sro Wrz 02, 2009 23:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Heavyman
Moderator

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 23:13
|
|
|
| Antal napisał/a: |
Ja chce dodać tylko ze aby wyjść do kibla nie trzeba bedzie zostawiac komórki porzadkowemu,ochroniarzowi!jak bylo na GP Challelge... |
A o tym nie słyszałem... Bali się że ktoś udokumentuje zdjęciami, w jakim stanie są kible ? |
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 23:17
|
|
|
| Heavyman napisał/a: | | Bali się że ktoś udokumentuje zdjęciami, w jakim stanie są kible ? |
Hehe raczej chodzilo o to ze skoro ktos kupil bilet stojacy za 50 zeta niech stoi a stadion pusty? |
_________________ Antalos browaros:)
 |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 10:58
|
|
|
| juz nie rozumiem to wlasciwie o co chodzilo? |
_________________ Exstra - Staleczka Gorzów 2010 r.
 |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 15:43
|
|
|
| Heavyman napisał/a: | | Wychodzi na to że będzie komplecik na stadionie. Bilety tanie jak barszcz. Według mnie zarząd bardzo sprytnie podszedł do organizacji, znajdując sponsora i obniżając ceny biletów |
Ale i to nie pomoglo, np SEBN dostal od Wladka 2000 biletow, ktore darmowo rozdawano, dla wyrozniajacych sie!
Fajnie by bylo, zobaczyc pelne trybuny, ale boje sie, ze bedzie malo kibica...pogoda sie zesrala, wlasnie leje, brak stalowca w skladzie...a szkoda, bo moze byc naprawde fajne sciganie... |
|
 |
Cichy
Moderator Windykator

Dołączył: 07 Maj 2004 Posty: 1390 Skąd: Strzelce Kraj. Wiek: 27
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 21:27
|
|
|
| antoni królik napisał/a: | | juz nie rozumiem to wlasciwie o co chodzilo? |
I co wy na to hahaha |
_________________ ...i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...
falubaz I-liga 2009
 |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 00:10
|
|
|
| masters_ napisał/a: | Ale i to nie pomoglo, np SEBN dostal od Wladka 2000 biletow, ktore darmowo rozdawano, dla wyrozniajacych sie! |
Moja córcia dostała, jako wyróżniająca się ... i mówi, że idzie !
| masters_ napisał/a: | | pogoda sie zesrala, wlasnie leje |
Przestało lać, oby jutro nie padało... |
_________________ STAL GORZóW - YOU WILL NEVER DRINK ALONE ! |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 12:04
|
|
|
| Cichy napisał/a: |
I co wy na to hahaha | tylko nie mow zes jest przyjacielem ochrony |
 |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 13:36
|
|
|
| Full napisał/a: | | Moja córcia dostała, jako wyróżniająca się ... i mówi, że idzie |
Oooo, prosze, to corcia w SEBN pracuje??Zmiana, hala... ew nr telefonu
| Full napisał/a: | | Przestało lać |
Leje dalej, oby zawody sie odbyly, bo jak przeloza na jutro, to falubaz uniknie liscia od Bydzi, a na nastepnego moze nie byc okazji, bo wroci PePe'ta.
Edit:
Komunikat organizatora na godz. 13:30
Pomimo przelotnych opadów deszczu, nie ma zagrożenia jeśli chodzi o rozegranie zgodnie z planem, finału DMŚJ w Gorzowie. Oficjalny trening odbył się z godzinnym opóźnieniem. Jak podkreśla Andrzej Polkowski- kierownik zawodów, przygotowania odbywają się dokładnie tak, jak zakładano. Dzięki zabezpieczeniu nawierzchni toru foliową plandeką, nawierzchnia przygotowana jest bardzo dobrze. Śledząc prognozy pogody, ok. godziny 14:30 nad Gorzowem powinno się przejaśnić i przestać padać deszcz. Przypominamy, że kasy czynne są od godz. 11:00, bramy stadionu otwarte zostaną o godz. 15:00.
Za stalgorzow.pl
|
| Ostatnio zmieniony przez masters_ Sob Wrz 05, 2009 13:41, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 23:57
|
|
|
Cos cicho na forum po finale
Nie wiem, czy to ja sie czepiam, czy naprawde zawody byly nudniejsze od Zachodniej Ligi Mlodziezowej??
Tor - dupa wielka, jedna sciezka, start i czekanie na bledy, ktorych kilka bylo, jako, ze troche kolein na lukach sie porobilo.
Wynudzilem sie maxymalnie, zmarzlem tak samo...
Jedyny maluki plusik, to program, robiony na styl tych z GP.No i jego cena. |
| Ostatnio zmieniony przez masters_ Sob Wrz 05, 2009 23:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DZiQ
Administrator TYLKO GORZÓW !

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 02:28
|
|
|
Program robiony na styl SWC w Leszcznie ... reszta spoko poza tym że ziewałem 3/4 zawodów ))
AvE Władysław |
_________________ FreeBSD - The Power To Serve !
http://www.freebsd.org/ |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:11
|
|
|
| masters_ napisał/a: | Cos cicho na forum po finale
Nie wiem, czy to ja sie czepiam, czy naprawde zawody byly nudniejsze od Zachodniej Ligi Mlodziezowej?? |
A o czym tu deliberować. Żużel nudny jak cholera, tak więc sporo czasu spędziliśmy na wychodzeniu po piwo i chlanie pod sklepem, tudzież przyczajeni w jakimś podwórku przed nalotem niebieskich bohaterów.
Skandalem był ogródek piwny - był ale go nie było.
Co do samych zawodników - był Pawlicki, Janowski i Żengota, cała pozostałość cztery lata świetlne za wspomnianą trójką. Cieniasson cieniem samego siebie i to na swoim torze...
Byle do wiosny... |
_________________ STAL GORZóW - YOU WILL NEVER DRINK ALONE ! |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:35
|
|
|
| DZiQ napisał/a: | | Program robiony na styl SWC w Leszcznie |
Moze i tak, chociaz mam bardzo podobny z Vojens z 98 chyba.
Tyle, ze ten z DK jakies 4 razy wiecej stron ma.
Zengota chyba nigdy nie dostal i nie dostanie, na Jancarzu, tylu braw na stojaco jak wczoraj. |
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:46
|
|
|
| Cytat: | Zengota chyba nigdy nie dostal i nie dostanie, na Jancarzu, tylu braw na stojaco jak wczoraj. | Ale zgodzisz sie ze nalezalo jemu sie te brawa zasluzyl |
 |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:59
|
|
|
Oczywiscie, ze zasluzyl, bylem mile zaskoczony, ze po tych wszystkich zajsciach w Zielonej, obylo sie bez gwizdow dla Zengiego!
Brawa dla kibicow!! |
| Ostatnio zmieniony przez masters_ Nie Wrz 06, 2009 12:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ania
Moderator Umiera bez forum :)

Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 1768 Skąd: GW / Poznań :] Wiek: 20
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 13:31
|
|
|
Ze swojej strony potwierdzę poprzednie opinie, że w sumie to nudno trochę było plus cholernie zimno, ale byłam pod wielkim wrażeniem, że sprostaliśmy postawionemu zadaniu co do organizacji tej imprezki i gdyby nie pogoda i gorsze samopoczucie, mogłabym zostać dłużej i nawet poklaskać Zengiemu
Lipa tylko, że nie zrobili odrębnego okienka z programami jak na lidze, bo z czystego lenistwa nie kupiłam, bo stać mi się nie chciało, a jakoś tak dziwnie się oglądało zawody bez regularnego wypełniania programu... |
_________________ "Im bardzie chore państwo, tym więcej jest w nim ustaw." Tacyt |
|
|
|
 |
masters_
Pisarz Barca fan!!

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 20:29
|
|
|
| Grzegorz Zengota napisał/a: | | Zaskoczyli mnie kibice gorzowscy, bo nie spodziewałem się, że tak mnie przyjmą i będą dopingować. Z całego serca im dziękuje, zachowali się naprawdę fajnie. Dzisiaj mieliśmy bardzo dobrą atmosferę w parkingu i myśle, że to w znacznym stopniu przełożyło się na wynik. Cóż mamy złote medale w dalszym ciągu i cieszymy się z tego. |
www.sportowefakty.pl
Fajnie sie Grzesiu wypowiedzial, chyba troszke go polubialem, mimo, ze Falubaz.
Bo Walasa juz lubie. |
| Ostatnio zmieniony przez masters_ Nie Wrz 06, 2009 20:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|