|
Wielkie Derby 2009 playoff |
| Autor |
Wiadomość |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 13:21 Wielkie Derby 2009 playoff
|
|
|
robicie juz pod siebie ? ... polecam zabrac ze soba stoperan i paczke husteczek emocji i pozegnan z sezonem nie bedzie konca
Tylko Falubaz |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 14:22
|
|
|
Tak tak wszystko juz przygotowane |
_________________ Antalos browaros:)
 |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 15:39
|
|
|
| Te, Śliski - kup sobie dobre zioło na niedzielny wieczór (trawkę polecam) bo tylko po tym będziesz mieć powody do śmiechu. |
_________________ STAL GORZóW - YOU WILL NEVER DRINK ALONE ! |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 20:24
|
|
|
| Slysky napisał/a: | | polecam zabrac ze soba stoperan i paczke husteczek | Wnioskuję, że polecasz to na podstawie własnych doświadczeń. Czy aż tak często Falubaz skłaniał Cię do srania pod siebie? Nie wierzę, że znasz działanie stoperanu z literatury, bo w Zielonej książki się pali.
ps. Dziękujemy bardzo za wzięcie udziału w dyskusji. Twe argumenty były naprawdę rzeczowe i dały nam dużo do myślenia. Na pewno 30.08 zapytamy większą grupę Zielonogórzan, jak to się robi, gdyż aby badanie było reprezentatywne, nie możemy podawać wniosków tylko na podstawie Twoich doświadczeń, mimo, że jesteś dla nas jak prawdziwy Ojciec. Dziękujemy Ci Slysky!!!!!!!!!!!! |
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 12:16
|
|
|
| Andrzej napisał/a: | | Dziękujemy Ci Slysky!!!!!!!!!!!! | |
_________________ Exstra - Staleczka Gorzów 2010 r.
 |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 02:25
|
|
|
i gdzie jest ten smieszny potencjal panie antal ? no gdzie
... a dzieci gorzowskie znowu na prezentacji zapytaja "kiedy wygramy z Falubazem" |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 08:00
|
|
|
Właśnie zaczynamy sezon wędkarski
k.... jebana w dupę pierdolona mać! |
|
|
|
 |
Młody
Moderator STAL GORZÓW

Dołączył: 24 Lis 2004 Posty: 2564 Skąd: Gorzów Wlkp. Wiek: 29
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 08:20
|
|
|
Nie wiem dlaczego ale jakoś po tym meczu jestem niesamowicie spokojny!!
czy to dlatego że sam do końca nie wierzyłem w zwycięstwo czy już zlewam na ten sport?1 |
_________________ Mistrzów jest wielu, prawidzwy tylko jeden . . . Staleczka Gorzów
 |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 09:19
|
|
|
| Młody napisał/a: | już zlewam na ten sport?1 |
Też mam dosyć - marzenia o mistrzostwie, medale, pieprzenia prezesa o dwóch "wpieprzach", armie zaciężne, ZBOWID, kłótnie z żoną (bo w niedzielę jest mecz).
Pierdolę, pojadę z rodziną nad jezioro i w spokoju umocze dupę, wypiję piwo, z córcią kajakiem popływamy i nie będę się wkurwiał.
Dość, k.... mam już dość gorzowskiego żużla.
Amen! |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 09:47
|
|
|
| Full napisał/a: | Też mam dosyć - marzenia o mistrzostwie, medale, pieprzenia prezesa o dwóch "wpieprzach", armie zaciężne, ZBOWID, kłótnie z żoną (bo w niedzielę jest mecz).
| Może to nasze marzenia były/są zbyt wygórowane. Może należy spokojniej do tego podchodzić. Rok po awansie chcemy już złota. Popatrzcie ile lat "przyjaciele" z południa balansowali na krawędzi i dopiero po kilkunastu udało im się w zeszłym roku ograć Czewę. Może ta liga jest bardziej wymagająca, niż się wydaje. ZBOWID, może i niektórzy to dziadki, ale od niektórych zbowidowców, wielu musi się jeszcze uczyć. Armie zaciężne są wszędzie, nawet w Falubazie, bo bez Dobruckiego, Lindgrena i Iverssena mogli by jeździć w barażu z Wrocławiem. Taki jest dziś żużel. Z własnymi wychowankami można uprawiać tylko żużel amatorsko. Już zapomnieliście, jak mieliście dość Flisów, Hućków? | Full napisał/a: | | Pierdolę, pojadę z rodziną nad jezioro i w spokoju umocze dupę, wypiję piwo, z córcią kajakiem popływamy i nie będę się wkurwiał. | Marek i tak wrócisz na Stal | Full napisał/a: | | Dość, k.... mam już dość gorzowskiego żużla. | Ja mam dość porażek z Falubazem. Gorzowskim żużlem przesiąkłem zbyt mocno i porażka z popaprańcami mnie tylko umacnia w przekonaniu, że tata dobrze zrobił przed laty zaprowadzając mnie na śląską. Mógł przecież zabrać mnie na jakiś turniej szachowy bądź ryby :p |
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 10:15
|
|
|
ogarnia mnie pusty smiech jak po kazdej wypowiedzi wladka buraka - tak z pewnoscia powiedzialby Fan gdy mógł wylac tutaj swoje wyrazy zadowolenia i upojenia wczorajsza porazka staleczki
na kolana Panie i panowie kobylaki ...
na jakie adresy wyslac husteczki ? |
|
|
|
 |
Młody
Moderator STAL GORZÓW

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 11:10
|
|
|
| Slysky napisał/a: | | na jakie adresy wyslac husteczki ? |
W69 |
_________________ Mistrzów jest wielu, prawidzwy tylko jeden . . . Staleczka Gorzów
 |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 11:15
|
|
|
ze smiechu to My plakalismy wczoraj
Dominacja Falubazu nad zardzewiala jest nie do podwazenia !
jeszcze tylko 60 :30 ( najnizszy wymiar kary ) i mozecie juz myslec o nastepnym sezonie
a mialo byc tak pieknie ... znowu |
|
|
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 11:26
|
|
|
cofnij się chłopaku kilka lat wstecz...
dzisiaj wy,jutro my...
zapomniałeś porachy na cmentarnej? ja tam byłem i cieszyłem się jak ty dzisiaj. |
|
|
|
 |
Młody
Moderator STAL GORZÓW

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 12:29
|
|
|
| Slysky napisał/a: | | Dominacja Falubazu nad zardzewiala jest nie do podwazenia ! |
jak narazie w tym sezonie jest 2:1 dla Was, więc o jakiej dominacji Ty mówisz?? |
 |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 20:02
|
|
|
Fan!
nic nie rozumiałem co gadałeś przez telefon?ale jeśli sie nie myle to prosiłeś?? abym pozdrowil forum!
Wiec pozdrawiam psy gorzowskie od Fana prosto ze stadionu Jancarza!!!
Jesli cos nie tak napisz sms
PS.Graty Falubazy Slysky Tobie też gratuluje!
Mam tylko nadzieje że to nie Fan z Sliskim.... http://www.sportowefakty....odczas-meczu-s/
bo ten stoperan jednak po waszej stronie pozostanie!
Co do rewanzu juz sie wypowiedzialem na stadionie damy rade to tylko falubaz |
 |
| Ostatnio zmieniony przez Antal Wto Sie 18, 2009 21:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 20:14
|
|
|
Tylko wynik do 30 kilku bedzie pelna satysfakcja jaka sprawia Nam Falubazom nasi
Chlopcy ... zadnych wyników na styku i pieknych zuzlowych chwil jak w gorzowku . Pelna mobilizacja i lanie kobylarzy od pierwszego 5:1 po tych zawarcianskich mlodych beztalenciach ... pozniej juz tylko 5:1 i 4:2 ...ewentualnie rozbijanie taktycznych z tomusiem i holta jak w zasadniczej...nie ma litosci najwyzszy wymiar kary i zenit upokorzenia ! tym razem wladek musi opuscic zielonogorskie trybuny gdzies w okolicy 9 biegu ! a zanim kolega lapowkarz i to nalepiej spod wiezyczki przez cala murawe ! tak ma wlasnie wygladac "zielonogorska szkola jazdy" i koniec zardzewialego zbowidu ! - trailer 30 wrzesnia 2009 roku
do zobaczenia na upokorzeniach staleczki ... |
|
|
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 20:35
|
|
|
abstrachując od tematu...coś się tak nagle uaktywnił? gdzieś był jak w pizdeczke było?
jak to było całkiem niedawno "baraże to nie urodziny" ?
skończ pierdolić jak potłuczony
ps. sport ma to do siebie że jest nieprzewidywalny.
kibic okopowy k.... mać. |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:46
|
|
|
| Amator1 napisał/a: | | ps. sport ma to do siebie że jest nieprzewidywalny. | smiales sie z typera?
| Amator1 napisał/a: | | kibic okopowy k.... mać. | (Slysky) |
 |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 22:29
|
|
|
"jaki tu spokoj nanananan " pamietacie ten kawalek kiedy siedzielismy ze spuszczonymi glowami na slaskiej puscil to pewnie ten sam idiota co przygotowal ostatnio fajerwerki na derby ... straszna lipa bo nie bylo powodu ich podpalac
bilety schodza jak swieze buleczki ... zielonogorzanie to jednak niezli fetysze tak bezczelnie wszyscy pojda na sadomasochistyczny pokaz uleglej staleczki ... i cygara w dupie beda i belkot komara i 800set wybrancow gorzowskiej elyty ( to pojecie warto wpisac na youtubie - mundek show po pachy )
szkoda ze ten cyrk przyjedzie po raz ostani do Zielonej w tym roku oby do kolejnych zapowiedzi walki o medal w listopadzie przez wladka - szybko minie i znowu pogardy nie bedzie konca
TYLKO FALUBAZ |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 15:53
|
|
|
| Mam ochotę, tylko napisać, gdzie byłeś kilka lat temu KIBICU SUKCESU? Już zapomniałeś zeszłoroczne strajki? Ile lat walczyliście o ten przypadkowy medal w zeszłym roku? Napinasz is jakbyś był co najmniej kibicem np. Górnika Zabrze a my Lechii Zielona Góra. Tak samo zachowywali się niedawno kolesie z Ostrowa, bo udało im się wyeliminować Stal Gorzów. Gdzie byli wcześniej i gdzie są dziś wszyscy widzą. To samo jest z Wami, macie swoje 3 minuty (5 to zbyt mocno powiedziane). Oczywiście wygraliście mecz w Gorzowie, gratuluję. Wygraliście mecz derbowy dlatego gratuluję podwójnie. Wy jednak jesteście tak zakompleksieni i głodni sukcesów, że cieszycie się nawet z wygranej z juniorami z Częstochowy tak jakbyście pokonali mistrza Polski. Brązowy medal w Gorzowie nigdy nie będzie sukcesem, w Gorzowie liczy się tylko złoto. Dla Was brąz jest takim sukcesem, że robicie z tego "aferę" na cały świat. Gdzie byliście prędzej wszyscy wiedzą, gdzie będziecie niedługo też wszyscy wiedzą, więc ogon pod dupę bo już niedługo deratyzacja. Gdy szczury zaczynają zdychać to nadchodzi dżuma, a później może być tylko piękniej!!!!! |
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 19:48
|
|
|
| ile maja zlotych medali? jak beda mieli tyle co my to pogadamy a tymczasem nie tak dawno byliscie na pograniczu exstra i 1 ligi ojjjjjj chyba juz zapomnieli ze byli hahahaha |
 |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 20:54
|
|
|
| Andrzej napisał/a: | | Mam ochotę, tylko napisać, gdzie byłeś kilka lat temu KIBICU SUKCESU? |
zawsze z Falubazem ... i nie bede sie tobie tlumaczyl od kiedy gdzie i ile razy bylem z Nasza Ekipa... ale widze ze to naturalny odruch przegranych odwrocic kota ogonem ... nazwac okopowym kibicem sukcesu - kolega z forum poprze i gitara gra ... a wpierdolil nam Tylko Falubaz hue hue
| Andrzej napisał/a: | | Wygraliście mecz derbowy dlatego gratuluję podwójnie. Wy jednak jesteście tak zakompleksieni i głodni sukcesów, że cieszycie się nawet z wygranej z juniorami z Częstochowy tak jakbyście pokonali mistrza Polski. |
co za bzdura podpowiem tobie co tak na prawde dla Nas sie liczy i z czego sie cieszymy... pozwole sobie zacytowac slowa kolesia z przed ostatniej niedzieli stali ( ostatnia przed wami ) - " z mistrzostwa Polski cieszylbym sie tylko ciut wiecej "
a wy w tym czasie opuszczaliscie stadion
| Andrzej napisał/a: | | Brązowy medal w Gorzowie nigdy nie będzie sukcesem, w Gorzowie liczy się tylko złoto. |
to juz masz odpowiedz dlaczego cala Polska z was sie smieje
| antoni królik napisał/a: | | ile maja zlotych medali? jak beda mieli tyle co my to pogadamy a tymczasem |
1969, 1973, 1975, 1976, 1977, 1978, 1983
urodzilem sie w roku kiedy zardzewiala ostatnio zdobyla mistrza Polski ... powiem moze krotko ten ciag komunistycznych dat wart jest dla mlodego polaka tyle co "sukces" jakiegos tam planu 5 letniego , wybudowanie Nowej Huty czy 130 procent normy kolejarza antka dla Nas Polska rozpoczela sie w latach 90 a relikt w postaci umeczonej zlotej medaliski z lat zelaznej kurtyny to czysta statystyka jakis tam relikt ... co prawda autentyczna ale jednak historia i lubie kiedy do niej wracacie szczegolnie po beckach z Nami - to oznaka slabosci i wizytowka tych jednostek co to z nostalgia wracaja do czasow " czy sie stoi czy sie lezy.... " teraz sa kibicami stali"wtedy bylo lepiej"gorzow
oby do niedzieli ... puste kartki histrorii czekaja na zapisanie nowego lepszego jutra |
|
|
|
 |
Młody
Moderator STAL GORZÓW

|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 10:32
|
|
|
pitolisz falubazie!!!
http://miasta.gazeta.pl/g...niedzialek.html
dowcham przenzaczył dla Naszych kibiców 852 wejściówki, czyli dokładnie tyle ile fallusy dostali od nas. tylko jest jeden malutki szczególik u Nas siedzieli wygodnie w 2 sektorach a my tam mamy STAĆ W JEDNYM!!!!!!
idiot!!!! |
 |
|
|
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 10:46
|
|
|
| sliski to teraz u Ciebie liczy sie terazniejszosc tak? a jeszcze nie tak dawno byliscie na pograniczy awansu i spadku ile to razy bylo? tez pewnie nie pamietasz bo i po co i dalej twierdze nie badz jeszcze taki pewny ze u siebie wygracie |
 |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 20:49
|
|
|
\
poscik o 150 sprzedanych biletach skasowany... a szkoda bo pewnie zaraz pojawilby sie amator i powiedzial ze to i tak wiecej niz na dwoch asfaltow tq i 50grosza razem wziete ... no cos jak Ja jestem sezonowo-okopowy kibol to co to ma byc
nie licze na odpowiedz
zreszta odpowiedz na wszystko przyjdzie juz w niedziele
P.S. dobrze ze propozycja Dowhana o tanczych biletach na derby nie przeszla |
| Ostatnio zmieniony przez Slysky Pią Sie 28, 2009 20:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 15:36
|
|
|
| Slysky napisał/a: | Andrzej napisał/a:
Mam ochotę, tylko napisać, gdzie byłeś kilka lat temu KIBICU SUKCESU?
zawsze z Falubazem ... | Może i z Falubazem, pytam tylko dlaczego siedziałeś cicho z mysim ogonem zwiniętym pod dupą? | Slysky napisał/a: | a wpierdolil nam Tylko Falubaz | Możesz wierzyć lub nie, ale przez ostatnie lata nie budziliście postrachu w ekstralidze, w historii też trudno doszukać się rewelacji. Oczywiście były tytuły DMP, ale na tle Stali, Row-u, Unii L to wygląda to na TYLKO FALUBAZ. Pokonaliście Stal Gorzów ale nasza Stal przez ostatnie lata nie należała do potęg, więc wynik w regionie na pewno dla Was, ale innych normalnych kibiców interesuje to tak samo jak nas wynik Stali Rzeszów z Unią Tarnów. Oczywiście jesteście brązowym medalistą DMP, tylko że Wy nigdy nie przyznacie się w jakich okolicznościach został on zdobyty. | Slysky napisał/a: | " z mistrzostwa Polski cieszylbym sie tylko ciut wiecej " | Te słowa świadczą tylko o zaściankowości autora słów. To pokazuje jak bardzo jesteście zakompleksieni. Czy ta chora nienawiść jest dla Ciebie normalna? Patrząc jednak na to z drugiej strony chciałbym podziękować za szacunek jakim obdarzacie Stal Gorzów, skoro DMP porównujecie do zwycięstwa nad Stalą. | Slysky napisał/a: | .. powiem moze krotko ten ciag komunistycznych dat wart jest dla mlodego polaka tyle co "sukces" jakiegos tam planu 5 letniego , wybudowanie Nowej Huty czy 130 procent normy kolejarza antka dla Nas Polska rozpoczela sie w latach 90 a relikt w postaci umeczonej zlotej medaliski z lat zelaznej kurtyny to czysta statystyka jakis tam relikt ... | Najłatwiej tak powiedzieć gdy się nie ma historii. Widzę, że nie szanujesz żużlowców, którzy przed Twoimi narodzinami walczyli na torze, bo przecież to było za komuny. To kim dla Ciebie jest Andrzej Huszcza? Po co wracaliście do nazwy Falubazu, to przecież też relikt z czasów komuny? Historię traktujesz wybiórczo i liczą się dla Ciebie fakty te co chcesz pamiętać/znać. Poniżej coś z ostatniej dekady, nigdy Wam się nie udało wygrać tyle w Gorzowie.
Rok 2001
Zielona Góra - Gorzów 33:57
Gorzów - Zielona Góra 57:33
Do momentu, gdy nie poprawicie naszych sukcesów na krajowym i międzynarodowym podwórku, gdy nie przechylicie bilansu spotkań (40 - 25) na Waszą korzyść będziecie tylko Falubazem, dlatego że każdy szanujący się obywatel/kibic ma szacunek do historii, do wyczynów swoich przodków oraz dawnych zawodników reprezentujących jego klub. Fakt nam jest łatwiej bo nazwiska Plecha, Jancarza, Rembasa pamięta się nie tylko w Gorzowie. Życzę mniej piany na ustach a więcej radości z oglądania pięknego sportu jakim jest żużel.
ps. W Zielonej Górze na 33 mecze wygraliśmy 14 |
|
 |
Amator1
Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 16:58
|
|
|
| Slysky napisał/a: | \
a szkoda bo pewnie zaraz pojawilby sie amator i powiedzial ze |
ma na to wyjebane... jak i na całe twoje pierdy. |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 21:51
|
|
|
szacunek za podjecie walki ! za taka prace bez watpienia naleza sie wakacje pod palmami ... cygarko drineczki dupeczki
co za mecz horror na maxa z happy endem
winobranie czas zaczac ( tydzien wczesniej )
seeyaa w nastepnym roku |
|
|
|
 |
Antal
Moderator Siła spokoju!

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 21:57
|
|
|
| Slysky napisał/a: | | szacunek za podjecie walki ! za taka prace bez watpienia naleza sie wakacje pod palmami ... |
dokładnie należą sie wakacje...
Graty Sliski byliscie lepsi! |
 |
|
|
|
 |
Ania
Moderator Umiera bez forum :)

Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 1768 Skąd: GW / Poznań :] Wiek: 20
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 09:49
|
|
|
Nie było kompromitacji, nie było przegranej do 30, nie było dobrej ochrony, nie było dobrej oprawy i nie było traktowania kibiców jak ludzi. Jedyne co było to zwycięstwo Falubazu czego oczywiście gratuluję.
Pewnie Cię Slysky coś boli od ciągłego orgazmu nie?
| Slysky napisał/a: | | Chlopcy ... |
tacy to w burdelach pracują, tutaj są mężczyźni. |
_________________ "Im bardzie chore państwo, tym więcej jest w nim ustaw." Tacyt |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 15:59
|
|
|
http://foto.sportowefakty...p=4&g=3132&z=25
gdzie jeste wladek co Nam powie ... ja mysle ze zacznie od skadalicznego zachowania pododdzialow zielonogorsko-gorzowskiej milicji ... wynik sportowy zejdzie na drugi plan
Koniec atrakcji ... zyczymy milych Wakacji ole ! |
| Ostatnio zmieniony przez Slysky Pon Sie 31, 2009 16:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aszen
Moderator

Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 333 Skąd: z nienacka...;o) Wiek: 29
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 17:27
|
|
|
Widze ,że Slysky się nad nami lituje i tylko wspomina o wakacjach co jak by się uprzeć jest nawet miłe |
_________________ DZIS JEST NA SŁUPARENIE, BARDZO WIELKIE WYDARZENIE, LUBUSKIE DERBY, SAMI WIECIE NR 1 SĄ NA ŚWIECIE, WSZYSTKO DOBRZE, TYLKO CZEMU, MI, FANOWI ŻUŻLOWEMU PRZED KRZESEŁKIEM KTOŚ DOSPAWAŁ STALOWEGO SŁUPA KAWAŁ |
|
|
|
 |
Ania
Moderator Umiera bez forum :)

Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 1768 Skąd: GW / Poznań :] Wiek: 20
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 17:52
|
|
|
Sęk w tym, że my nie potrzebujemy litości, a już na pewno nie od niego... Zresztą udane wakacje byłyby bez jego życzeń |
_________________ "Im bardzie chore państwo, tym więcej jest w nim ustaw." Tacyt |
|
|
|
 |
Slysky [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Andrzej
Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 10:49
|
|
|
Slysky spierdalaj. Jeżeli uważasz, że jest to adekwatna odpowiedź wyczerpująca temat to chyba byłeś jednym z tych milicjantów, którzy dopuścili się skandalu! Kolejna redaktorzyna z Zielonej Góry przedstawia fakty z jednej strony. Nikt z nas nie mówi o sporcie bo nie pozwolono nam obejrzeć meczu i nie mamy naprawdę o czym rozmawiać. |
|
 |
Heavyman
Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 11:41
|
|
|
Nie miałem (jak się okazuje na szczęście) okazji do obejrzenia meczu w Zielonej. Patrząc na aspekt sportowy można obiektywnie powiedzieć iż był to pojedynek na najwyższym poziomie, taki który chciałoby się oglądać zawsze. Horrory są najlepsze a o happy-end'zie może mówić tylko jedna strona, niestety nie gorzowska tym razem.
Niepokoi mnie natomiast inna sprawa. Na linii Gorzów - Zielona Góra iskrzyło zawsze i szczerze mówiąc nie wierzę że kiedykolwiek to się zmieni. Najgorsze jest jednak, do jakiego poziomu ta agresja zaczyna dochodzić. Nie podoba mi się to i uważam że granice zostały przekroczone. Sprawia to wrażenie balonu, w który niestety dmuchają wszyscy oprócz zawodników obydwu drużyn i... menadżera Chomskiego (menadżer Żyto niestety czasami też się nie zastanawia co mówi). Wszystko to powoduje iż ciśnienie rośnie i w końcu balon pęka, dochodzi do, co by nie mówić, tragedi przez którą wszyscy znowu, ze zwiększoną siłą zaczynają balon dmuchać.
Nie próbuję w tym momencie popierać, ani atakować żadnej ze stron, lecz wyrazić swoje ubolewanie nad tym do czego ostatnimi czasy dochodzi. Nie mam też recepty na tą sytuację, ale wydaje mi się że zarówno jedna, jak i druga strona mają zbyt gorące głowy. Trzeba je ostudzić, ale niestety nie wiadomo jak. Na pewno nie kolejnymi atakami, ani broń boże pałami. Jest niedobrze...
P.S.
Nie trudno być prorokiem, gdy wszystkie media od rana dudnią o przemówieniu prezesa na temat akcji policyjnej. Ale nie jesteś na tym forum pierwszym z cyklu "a nie mówiłem", więc jesteśmy przyzwyczajeni. |
|
 |
antoni królik
Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 17:40
|
|
|
| Cytat: | | Kibice zostali wyprowadzeni ze stadionu, by zapobiec tragedii. Nie rozumiem głosów tzw. „zwykłych” kibiców, którzy mają pretensję, że zostali ukarani zbiorowo. Policja poinformowała ich, że mają szansę, by opuścić sektor gości i oglądać mecz bez przeszkód w pozostałej części stadionu, bo istnieje zagrożenie, że będzie konieczność interwencji. Żaden z kibiców nie skorzystał z tej propozycji. |
hahahaha to ta pani redaktorzyna co ona wygaduje kibice mogli ogladac mecz bez przeszkod W POZOSTALEJ CZESCI STADIONU hahaha co to ma znaczyc? ciekawe jak bysmy mogli sie tam znalezc a co dopiero ogladac hahaha cipka nie wie co pisze to wszytko stek bzdur zaklamania i jednostronnej opini na strone falubazu |
 |
|
|
|
 |
Full
Moderator antyświst

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 21:04
|
|
|
Slysky - jesteś śliski i płytki, jak lodowisko na Słowiance. Jeżeli jesteś takim matołem, żeby tekst autorzycy (zapewne brzydkiej jak diabli, przez to zakompleksionej, bo chłopa nigdy nie miała) na portalu, który czytają branzlujący się gimnazjaliści traktować za autorytet i ostateczne zakończenie "czystki przy Cmentarnej", to wypada współczuć ...
Kolejny "kwiatek", tym razem w najbardziej poczytnym piśmie w regionie:
http://www.gazetalubuska....ZEL01/390157969
Mój skromny komentarz - niewinny się nie tłumaczy. Dowhan szuka sposobu na uzasadnienie pacyfikacji sektora przez ZOMO. Dzisiaj to są bomby, jutro zapewne wyjdą plany gorzowskiej sekcji Al-Kaidy uprowadzenia dwóch Kukuruźników z Przylepu i przypierdolenia w miejscowych kibiców, najlepiej w pierwszy łuk... Fantazja nie ma granic.
Publika łyka takie tanie hasła, bo ludzie głupie są. Naprawdę to nic trudnego zrobić anonimowe zdjęcie puszek podpisanych "kochać falubaz - my z KSSG" i robić z tego wielkie halo.
Przy odrobinie chęci i czasu też byłbym w stanie zrobić zdjęcie bomby pod swoim siedzeniem na Śląskiej lub przy własnym kiblu w domu z napisem "spierdalaj w kosmos, Full - FNS".
A miałem szansę, być na meczu ze swoimi kobietami, dobrze, że się nie zdecydowałem. 150 zeta wyrzucone w błoto, gaz gratis, pała wliczona w cenę, pobita żona, zagazowane dziecko - dobrze, że mnie tam nie było i ...... jeszcze długo nie będzie. Dopóki miasto z Óniwersytetem nie nauczy się kultury |
|
|
|
 |
|
|