FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZalogujAlbum

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Stal 2010
Autor Wiadomość
Heavyman
Moderator

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 21:35   

Może ja się wypowiem na podstawie tego co obejrzałem w TV.
Meczyk bardzo ładny, dużo walki, mijanek, dramaturgii. Zupełne przeciwieństwo pierwszej odsłony lubuskich derbów. Wynik chyba dość sprawiedliwy i nie podlegający żadnemu gdybaniu, gdyż pechowych sytuacji, jak i bardzo losowych oraz niekonsekwentnych decyzji sędziego było dla obu stron po równo. Ano właśnie... sędzia. Moim zdaniem najsłabszy zawodnik tego spotkania. W większości przypadków jego decyzje niestety powinny być odwrotne. Moim zdaniem:
1.) Wykluczenie Dobruckiego (2 bieg) - niesłuszne. Pedersen najechał na tylne koło rywala, przez co się wywrócił.
2.) Wykluczenie Ruuda (2 bieg) - Niesłuszne. Było ciasno w pierwszym łuku, David został wzięty w "kanapkę" i się przewrócił. Powinna być powtórka w pełnym składzie.
3.) Nie wykluczenie Gapińskiego - Słusznie. Upadek w pierwszym łuku na skutek ciasnoty. Sytuacja niemal identyczna jak poprzednim razem, a decyzja całkowicie odmienna.
4.) Wykluczenie Loktayeva (7 bieg) - Niesłusznie. Powielenie dwóch poprzednich przypadków. I znowu wykluczenie. Za co ?
5.) Wykluczenie Hancocka - Dyskusyjne. Komentatorzy TVP twierdzili że przekroczył linię dwoma kołami. Według mnie tylnym kołem jechał po linii... Ale to była chyba najmniej kontrowersyjna ze wszystkich dzisiejszych decyzji sędziego.
6.) Wykluczenie Ruuda (bieg 11) - Niesłusznie. Znowu to samo ! Brak miejsca w pierwszym wirażu. Spokojnie mogli jechać wszyscy w powtórce.

Odniosłem w tym wszystkim takie wrażenie, jakby sędzia po swojej nietrafionej decyzji na niekorzyść jednej z drużyn, chwilę potem próbował "naprawiać" swoje błędy, krzywdząc drugą drużynę kolejną błędną decyzją. Ale może to tylko złudzenie, tudzież zbieg okoliczności. Nie ulega wątpliwości że pan Jerzy Najwer miał kiepski dzień.

Jeśli chodzi o naszą drużynę, to z pewnością można pochwalić Gapę. Nareszcie ! Właśnie takich występów wszyscy od niego oczekiwali.
Niestety po raz kolejny zawodzi Matej, i powoli przestaje być to śmieszne. Miota się po torze jak nieopierzony junior. Odnoszę wrażnie że jest całkowicie bezradny w temacie regulacji swoich motocykli.
Ruud na swoim poziomie... niestety niskim. 2 wykluczenia spowodowały że nie miał zbyt wielu okazji aby się pościgać. Ale ogólnie kiepsko to wygląda w jego przypadku.
Gustafsson bez komentarza. Powoli przestają mnie obchodzić jego dobre występy na treningach. Cyran cały czas jest gorszy na treningach, cały czas jeździ kiepsko w zawodach młodzieżowych, a wystąpił w jednym meczu, do tego wyjazdowym i zdobył więcej punktów niż Simon we wszystkich dotychczasowych występach.
Pedersen zgodnie z planem.
Gollob bardzo pechowo. Dwa silniki pogrzebane i jakieś 5-6 punktów na pewno przez to uciekło.
Dziękujmy natomiast opatrzności że mamy Pawlickiego. Bez niego byłyby bęcki w większości meczów. Oby tak dalej.

DZiQ
Administrator
TYLKO GORZÓW !

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 21:45   

Słabo widzisz w tym TV :) ....chyba muszę ci ten strumień przyciąć ..... kamera z przodu czyli tam gdzie siedzimy wiele by wyjaśniła ....
Dobrucki wycina przednie koło Nikodema .... nikoś jechał cały czas przed nim i nagle co ? przestał jechać ? common !

Co do reszty jeden pies w tym pierwszym łuku i tak Ruud jechał padake - i nie wiem czy jest sens go trzymac na sile. To jest dramat i tyle.
Martwi Zagar ... jest dramatycznie wolny ...zatracił wszystkie atuty na starcie i w polu.
Przemo tez sie pogubil w końcówce z ustawieniami.

Man of the match - Pan Gapa - 10pkt + 3pkt Golloba na hulajnodze Gapy :P

marecki
Moderator

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 21:53   

a ja trochę z innej beczki
po powrocie do chatki
odpaliłem kilka biegów z relacji telewizyjnej
i to był k.... błąd
komentarz tych kilku biegów
przez pana pseudodziennikarza darżynkiewicza (specjalnie z małej litery)
oraz pana Cegielskiego
woła o pomstę do nieba
współczuję tym którzy
musieli tego słuchać na żywo
chyba, że w natłoku emocji
nie zwracali na to uwagi ...

DZiQ
Administrator
TYLKO GORZÓW !

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 22:22   

marecki napisał/a:
a ja trochę z innej beczki
po powrocie do chatki
odpaliłem kilka biegów z relacji telewizyjnej
i to był k.... błąd
komentarz tych kilku biegów
przez pana pseudodziennikarza darżynkiewicza (specjalnie z małej litery)
oraz pana Cegielskiego
woła o pomstę do nieba
współczuję tym którzy
musieli tego słuchać na żywo
chyba, że w natłoku emocji
nie zwracali na to uwagi ...

O ja pie.... faktycznie ... nie no tego sie nie da sluchać .. ale co sie dziwić Darżynkiewicz to falus a Cegielski juz od paru lat odcina się od Gorzowa .... żal .. komuś zwieracze popuściły.

gludu
Moderator

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 22:23   

DZiQ napisał/a:
Słabo widzisz w tym TV ....chyba muszę ci ten strumień przyciąć ..... kamera z przodu czyli tam gdzie siedzimy wiele by wyjaśniła ....
Dobrucki wycina przednie koło Nikodema .... nikoś jechał cały czas przed nim i nagle co ? przestał jechać ? common !

Dziq wg mnie tez niesluszne wykluczenie kilka powtorek bylo w tv i zdecydowanie nikos sie kladzie po specjalnym aktorskim dotknieciu kola.. i tyle
zgadza sie nikos jechal z przodu ale obral zly tor jazdy i dobrucki po malej znalazl sie przed nim :shock:
a co do komentatorow to dokladnie jak Marecki pisze zenada...

http://sport.tvp.pl/zuzel...uckiego/1889835 ostatnie ujecie :wink:
Ostatnio zmieniony przez gludu Nie Cze 06, 2010 22:34, w całości zmieniany 1 raz  

Heavyman
Moderator

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 22:23   

DZiQ napisał/a:
Słabo widzisz w tym TV :) ....chyba muszę ci ten strumień przyciąć ..... kamera z przodu czyli tam gdzie siedzimy wiele by wyjaśniła ....

Tylko że pokazywali kamerę z ukosa. Moim zdaniem jechał po linii... Ale to jest szczegół.

DZiQ napisał/a:

Niestety nie masz racji Dziq. Dobrucki jechał swoim torem po małej. Nicki wyjechał za szeroko, połapał się że Dobrucki go wyprzedza, po czym skontrował motocykl i ewidentnie zmienił tor jazdy, wpadając na już będącego w przodzie Dobruckiego.

A strumyk zostaw w spokoju :)

DZiQ
Administrator
TYLKO GORZÓW !

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 22:40   

Jakby jechał swoim torem to by mu nic nie zrobił ... wynosił sie i tyle ... a że nikoś skontrował ... jechał przed nim ...ze na tej kontrze stracil to jasne ale .... wyraznie jest kontakt ... a ta kamera z tvp to o kant dupy ... nie ma kamery na drugiej prostej. i od strony wieszaka ...

Strumien ucięty ... koniec dyskusji !! :aniol:

marecki
Moderator

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 23:45   

Heavy czekałem do meczu :>
masz jeszcze jakieś wątpliwości
co do gwarancji startów Gustafssona? :P
a myśmy się o jakąś flaszkę czasem nie założyli? :> :P

Heavyman
Moderator

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 00:17   

marecki napisał/a:
Heavy czekałem do meczu :>
masz jeszcze jakieś wątpliwości
co do gwarancji startów Gustafssona? :P

Wątpliwości prawie rozwiane... :)

marecki napisał/a:
a myśmy się o jakąś flaszkę czasem nie założyli? :> :P

Tak, tak... Ty jak zwykle stawiałeś na falu(tfu)baz, więc ja wygrałem :> :P

Ostatnio zmieniony przez Heavyman Pon Cze 07, 2010 00:18, w całości zmieniany 1 raz  

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 15:11   

Heavyman napisał/a:
opatrzności

A co to jest opatrzność?

DZiQ napisał/a:

Dziwne masz spojrzenie na zuzel, bardzo obiektywne.

A czemu nikt nie zauwazyl, ze Protasiewicz zrzucil lancuch Zagarowi? Przez taki numer Sandora Fekete, taki sam, rowniez niezauwazony, Cegielski stracil tytul IMSJ w 2000 roku.

Heavyman
Moderator

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 16:14   

Riki napisał/a:
A co to jest opatrzność?

To jest ten splot okoliczności, który sprawił że Przemek został wypożyczony do Gorzowa.

DZiQ
Administrator
TYLKO GORZÓW !

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 16:39   

Riki napisał/a:
Dziwne masz spojrzenie na zuzel, bardzo obiektywne.

To ze mam inne spojrzenie to jest dziwne ? Co w tym dziwnego ?
To jest moje spojrzenie z mojego sektora ... nie z pizdowatej telewizji co to ma jedną kamere - nie sorry ma DWIE ! ... jedna w falusowym sketorze....
Wczoraj bardzo chcialem obejrzec jakies ciekawe powtorki .... niestety wylaczylem to scierwo po pierwszym biegu. Zeero ujęć z góry (oszczędzają na dźwigu?) ... ogólnie ż e n a d a ..... canal+ w 96 lub 97 roku robił lepsze relacje - mieli kamere nawet na przeciwległej prostej!
O żenującym komentarzu nie wspomne ... Olkowicz podczas GP przy tym asie to pikuś

Co do jak to go Aszen określa "mongoła" wystarczylo popatrzec na następne jego biegi .... baaaaardzo malo brakowalo zeby skasowal tego dnia Pawlickiego.

Riki napisał/a:
A czemu nikt nie zauwazyl, ze Protasiewicz zrzucil lancuch Zagarowi? Przez taki numer Sandora Fekete, taki sam, rowniez niezauwazony, Cegielski stracil tytul IMSJ w 2000 roku.

Zeby bylo smieszniej Zagar dostał ostrzezenie za ten bieg .....

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 20:08   

http://www.sportowefakty....anie-chuligana/

dla przykładu debilom z ZG powinni ostro z nim pojechać!!!!!

marecki
Moderator

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 20:14   

lada chwila okaże się, że był to jakiś kibic Stali
który podstępem dostał się do sektora falubazu
zobaczycie ...
posłuchajcie bądź przeczytajcie wypowiedzi
pewnego prezesa i gościa ze stowarzyszenia niby kibiców falubazu

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 10:51   

Młody napisał/a:

No dziwne, bo jestes jedna osoba, ktora ma takie zdanie (z ktora ja rozmawialem, a rozmawialem z wieloma) na temat tego upadku.

DZiQ napisał/a:
Zeby bylo smieszniej Zagar dostał ostrzezenie za ten bieg .....

No to to juz szczyt!
Nie wiem jak dokladnie mowi przepis, ale nie mialbym pretensji, gdyby stracil mu ten lancuch w ferworze walki. Mam na mysli sytuacje, w ktorej jeden i drugi by nie odpuscil np. na wejsciu w luk. Tu natomiast panienke w znanym tylko jemu stylu wyrzucilo. I pewnie skonczylby w tym biegu swa przygode na bandzie, gdyby nie Zagar. Bo to na niego wpadl, na nim sie oparl, znalazl rownowage, dzieki czemu sie nie przewrocil i pojechal dalej.

Młody napisał/a:
dla przykładu debilom z ZG powinni ostro z nim pojechać!!!!!

Mysle, ze jest wielka szansa, aby go wylapac. Oprocz wyroku, powinno sie podac wizerunek i dane do publicznej wiadomosci - tak jak to sie robi w przypadku kierowcow zlapanych po pijaku. Trzeba powoli eliminowac takie przyklady.

Heavyman napisał/a:
To jest ten splot okoliczności, który sprawił że Przemek został wypożyczony do Gorzowa.

No to mamy nowe wyrazenie w slowniku jezyka polskiego ;) Nawet podales jego definicje, gratuluje.
Mi tu jednak bardziej pasuje slowo opaCZność, czyli nie splot okolicznosci, a boska czujnosc i przewidywalnosc :>

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 11:37   

Riki napisał/a:
Młody napisał/a:

to chyba nie były moje słowa?! :>

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:19   

Sorry, naprawde nie wiem czemu tak zacytowalo...
W kazdym razie o co chodzi, z tym morzem, kolkiem, wierzcholkiem i zajacem?

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:51   

http://gorzow.gazeta.pl/g...poprawila_.html

No niezle... Wiecie co, chcialem napisac o jeszcze jednym incydencie. Znajomy byl z 5-cioletnim synem i ten zaczal sie cieszyc jak falubaz wygral bieg. Zreszta cieszyl sie po kazdym biegu i skakal. Ojciec dostal w pape od jakichs dwoch imbecylow, kazali tez sobie pokazywac dowod. Sprawa w toku.
To juz nie jest normalne, to nie jest rodzinny sport jakim byl kiedys. To wszystko idzie w zlym kierunku.
Ostatnio gadalem z jednym naszym kolega z tego forum i tak sobie wymienialismy poglady i stwierdzilismy, ze wszystko ku najgorszym historiom pilkarskim zmierza. Kiedys jego kolega, zapalony kibic Pogoni Szczecin, od swoich wlasnych kibicow na trybunie dostal w dziob (zlamany nos) za to, ze nie spiewal na meczu! Przyszedl z chorym gardlem... U nas tez zaobserwowalismy podobne zdarzenia. Np. podczas przegranych dwa lata temu derbow po 14 biegu uraczyl gosci krotka porcja :brawo: - po czym musial sie szarpac z 4 debilami, ktorzy byli moze 2-3 raz na zuzlu. Zrobil cos, co robil od zawsze, okazal szacunek dla rywala i kiedys taki gest byl "zarazliwy" i potrafilismy (jako wiekszosc na stadionie) bic np. brawo Huszczy.
A chocby derby sprzed roku i slynne tylko falubaz. Naszi kibole pobiegli tam i sfrustrowani sprawdzali kibicom dowody osobiste. Przeciez tam zwykle siedza spokojni ludzie. A gdyby jakims przypadkiem siedziala tam normalna rodzina z Zielonej Gory - powiedzmy: ojciec, matka i dwie corki?

Mowcie co chcecie, zrobcie ze mnie falubaza, tam jest dno, gnoj, wiocha zakompleksiona, wielka wrogosc i nienawisc, ale my skutecznie do nich rownamy, niestety. Zupelnie nie wiem czemu. Bijemy ich na glowe we wszystkich klasyfikacjach, jestesmy, lepiej zorganizowanym klubem, w ktorym jezdzi Tomasz Gollob, a walczac z nimi znizamy sie do ich nedznego poziomu, z tym - ze oni pokonuja nas doswiadczeniem.

Jestesmy inteligentnymi ludzmi, takie prostactwo sie ignoruje. Kiedys tak bylo i chyba z ostatnich lat najlepsze bylo proste haslo: "nawet z wygranymi derbami, jestescie lata swietlne za nami". I to wystarczy. Klasa. Po co boskie stale? Teraz jestesmy tacy sami jak oni, nemalze przenajswietsi. Zapewne bedzie odpowiedz na falubaz bank? Po co? Jak mucha piernie to sie reaguje? Od kiedy. Chwala sie, ze maja 9 na 11 meczow ostatnich wygranych? Niech spojrza na ogolna statystyke derbow oraz medale Stali Gorzow w historii. Nie pamietaja, jak kilkanascie lat temu bita wszedzie Stal spuscila ich z ligi, kiedy jak co roku byli kandydatem do medalu. Nie pamietaja, ze maja najbardziej wysmiewanego zawodnika w Polsce. Nie pamietaja, ze kilka razy spadli z ligi bedac jak co roku faworytem do medalu. Nie pamietaja jak 4 lata temu mieli wygrac ze Stala z Gluchymi w skladzie w cuglach, a wygrali tylko dzieki sedziemu. Wreszcie nie pamietaja, kto jest prawdziwa krolowa polskiego, juz nie mowiac nawet lubuskiego, zuzla.

Dobrze pamietaja, dlatego sa tak sfrustrowani i tacy zakompleksieni. I proponuje, by wszystkie ich popisy traktowac po krolewsku, nagradzac ich brawami. Wtedy zglupieja do reszty i zamilkna.

Az sie spocilem i wyszedl mi apel. Ale co tam, o kant dupy to rozbic, zdechl pies falubaz!
Ostatnio zmieniony przez Riki Wto Cze 08, 2010 13:54, w całości zmieniany 1 raz  

Sytko
Moderator

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 14:21   

Poziom zdziczenia na trybunach i poza nimi ostatnio ma tendencję zwyżkową. Jakaś młoda, najebana siksa w chamskiej koszulce (jest na jakimś zdjęciu, nie pamiętam już gdzie) mówi mojemu ojcu, że ma wypierdalać, bo nie zachowuje się jak ona? Jak prawie 60-letni facet ma krzyczeć "zdech pies"?! Człowiek, który był na niejednym meczu, od małego znał Jancarza, ma się tak zachowywać, bo smarkula tego chce?
Do cholery, zacznijmy się szanować. Od niedzieli mam dość tzw. aktywnych kibiców nie szanujących pikników.

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 15:05   

Wspolczuje.
Kibicow jak twoj tata jest na trybunach coraz mniej. Nie zdziwie sie, jesli wlasnie jego jako kolejnego zabraknie.
Brakuje coraz wiecej wspanalych i wiernych kibicow, ktorych zastepuje opisana przez Ciebie swolocz. Znam naprawde wielu, ktorzy nawet mozna powiedziec dziesiatki lat chodzili na Stal, w pierwszej lidze sie nie odwrocili, a nie chodza teraz, mimo ze jest Gollob, sa sukcesy. Bo kibice to jedno, a kierunek, w ktorym poszedl ten sport to drugie.

Antal
Moderator
Siła spokoju!

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 22:04   

Mamy dwóch nowych zawodnikow!
Bartosz Zmarzlik Stal Gorzów 12.04.1995
Adrian Cyfer Stal Gorzów 21.05.1995
Dzis zdali w Czewie licencje Ż.
Zdał też Piotr Pawlicki jr. Unia Leszno 30.11.1994 brat Przemka .

Marspeed
Moderator

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 23:33   

Ja nie wiem, moze jestem jakis nienormalny ale ja nie pamietam abym na trybunach zaznal jakis niemilych sytuacji. Ostatnie derby dostarczyly mi sporo wrazen, i musze przyznac ze dawno nie bylem na meczu ktory bylby tak emocjonujacy. Emocje na torze, kolorowe trybuny, doping przez 15 wyscigow, zdarte gardlo... ja lubie takie mecze.

Ale moze je jestem po prostu zwykly cham, nie wiem.

Heavyman
Moderator

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 00:30   

Riki napisał/a:
Mi tu jednak bardziej pasuje slowo opaCZność, czyli nie splot okolicznosci, a boska czujnosc i przewidywalnosc :>

Ja się jednak upieram przy opcji opatrzności...
Boga bym w to jednak nie mieszał. Są już tacy którzy próbują łączyć speedway z siłami nadprzyrodzonymi (np. magią) i jak widać nie przynosi to najlepszych efektów.

Ale nie o tym...

Cytat:
Simon Gustafsson - 2+1 (1*,1,-,0)

Czyli poprzednie 3,3,1,3 było zwykłym wybrykiem natury. Cyran do boju !

Riki
Moderator
STS Rider

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 08:03   

Niestety Cyran nie pojedzie mimo naszej woli - zapisy kontraktowe Simona. Musimy wierzyc, ze sie poprawi lub... odniesie kontuzje :/

Heavyman
Moderator

Wysłany: Nie Cze 20, 2010 12:56   

Władysław Komarnicki dla SF napisał/a:
Takie tory powinny być na wszystkich torach Ekstraligi. Wtedy będziemy mieli pełne stadiony. A tych, którzy kombinują z torami, to powinni być wbici na pal.

Tylko proszę się na siłę nie doszukiwać żadnych podtekstów w tej wypowiedzi... :-P

Antal
Moderator
Siła spokoju!

Wysłany: Sro Cze 23, 2010 20:21   

http://www.gazetalubuska....IAT04/282996340
:D

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:17   

Na karnetach będzie można wejść na DPŚ w lipcu?

z tego co wiem to firmy kupują bilety pracownikom, np. TPV wzięło 4000 tysiące :D
przed samymi zawodami może tych biletów już nie być!

Ostatnio zmieniony przez Młody Pon Cze 28, 2010 14:19, w całości zmieniany 1 raz  

Antal
Moderator
Siła spokoju!

Wysłany: Pon Lip 19, 2010 19:17   

Sławomir Kryjom:

W najbliższym meczu ligowym z Caelum Stalą Gorzów nie wystąpi Przemysław Pawlicki.

- Przemek nie pojedzie w tym spotkaniu bo takie są zapisy w umowie, na podstawie której ten zawodnik reprezentuje drużynę z Gorzowa.

Czy Pawlicki będzie mógł wystąpić w meczu przeciwko Unii Leszno w rundzie play - off?

- W rundzie finałowej jego występ jest możliwy.

Od czego zatem będzie zależał jego ewentualny udział w meczu przeciwko Unii Leszno?

- Nie mogę tego zdradzić ze względu na tajemnicę handlową

sportowefakty
-----------------------------------------------------------------------------
?? ?
Kurde jeśli sie z Lesznem spotkamy w części finałowej trzeba bedzie zabulić!

masters_
Pisarz
Barca fan!!

Wysłany: Sob Lip 24, 2010 18:14   

Antal napisał/a:
Kurde jeśli sie z Lesznem spotkamy w części finałowej trzeba bedzie zabulić

Czyli w naszym przypadku, w razie medalu, bedzie on kupiony... :roll:

Matju
Tawarisz

Wysłany: Sob Lip 24, 2010 20:10   

Masters nie grymas :p Trzeba bylo sluchac odpowiednich ludzi wczesniej to teraz nie mielibysmy takich problemow ;) Ty wiesz co mam na mysli hehe ;)

Andrzej
Moderator

Wysłany: Sob Lip 24, 2010 21:12   

masters_ napisał/a:
Czyli w naszym przypadku, w razie medalu, bedzie on kupiony... :roll:
Zapłacimy za zawodnika, a nie oznacza to, że mamy zagwarantowany medal. Idąc Twoim tokiem rozumowania wnioskuję, że tylko Wrocław jak zdobędzie medal to nie będzie to medal kupiony bo on nie płaci zawodnikom ..........

masters_
Pisarz
Barca fan!!

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 09:43   

Andrzej napisał/a:
a nie oznacza to, że mamy zagwarantowany medal

Przecieze napisalem, ze w razie medalu a nie, ze mamy zagwarantowany! :-P

Matju napisał/a:
Ty wiesz co mam na mysli hehe

Chyba wiem, chodzi o Twoich "ziomow" zza Buga?? ;-)
Caly czas licze, ze Komar zobaczy kilka dobrych akcji Lagutow dzisiaj i skieruje swoje oko, niczym Sauron, na wschod!

gludu
Moderator

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 15:45   

Nie ma co patrzec na wschod mamy SWOJE talenty i na nich trzeba stawiac :wink:

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Pon Lip 26, 2010 09:33   

Zarypiasty widok jest z sektora 48-go, dużo lepszy niż z tego, na którym ostatnio miałem okazje zasiadywać, czyli 42!!

Full
Moderator
antyświst

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 19:29   

Młody napisał/a:
Zarypiasty widok jest z sektora 48-go, dużo lepszy niż z tego, na którym ostatnio miałem okazje zasiadywać, czyli 42!!

W pełni się zgadzam - widok zakurwisty. Ryby w tym roku nie biorą, więc na 2011 kupuję karnet ... na sektor 48.
Miejsce znajome (kiedyś było tytaj słynne drzewko). Dzisiaj z wieszaka widok jest taki, jak napisałem.

Sytko
Moderator

Wysłany: Sob Sie 07, 2010 09:29   

http://wiadomosci.gazeta....zic_kredyt.html

o co chodzi?!

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Sob Sie 07, 2010 10:10   

o to że od sporego już czasu nie są razem. Ponoć żonka Tomka zostawiła go z jednym z szefów BMW?!
Takie słyszałem opinie.

Młody
Moderator
STAL GORZÓW

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:10   

No to robi się w tej sprawie coraz ciekawiej!!

http://www.se.pl/sport/f1...ato_149357.html

Sytko
Moderator

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:45   

daj spokój, artykuł na poziomie tego:

http://www.wykop.pl/ramka...rzymam-kredens/

masters_
Pisarz
Barca fan!!

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:50   

Ale niby sa po rozwodzie, a tutaj pisza, ze sprawa rozwodowa bedzie 18 pazdziernika??
Alimenty placi sie zonie, czy bylej zonie??
Juz X lat temu bylo slychac, ze Brygida wali Tomka po rogach, pozniej wszystko ucichlo i teraz znowu wyplynelo.
Pewnie zachcialo sie babsztylowi wiecej kasy, kiedy zauwazyla, ze Tomek wiecej zarabia w tym sezonie, dzieki fenomenalnej formie!
Oby to nie odbilo sie na jego wynikach w GP! :|
Qrwa, gdzie diabel nie moze, tam babe posle...

Odpowiedz do tematu